Leje af heste

Leje af heste

Du er i centrum, der er tid til dig

Vi er Vestjylland hyggeligste og sandsynligvis og bedste, her kommer du til at føle dig tryk, da vi har tid og tager os af dig og dine. Hvis du kommer før tid så så må du hellere end gerne hjælper du med at strigle hovrense samt sadle hestene op, og får fortalt hvad der er vittig omkring at sadle heste op, og det kan være en god ide da vi har ”Western sadler” som gør at du kommer til at sidder godt og stabil på hestene som vi har 3 af, det er norske fjord heste, de er søde og venlige. Vi har lukket baner. Alt i alt får du virkelig noget ud af at leje heste her os så glæd dig

Tag på en skøn ”tys tys” ridetur i vores dejlige skov, hvor du finde ridestier, her kan du være heldig at se ræve hvalpene lege foran rævegraven, høre fuglenes kvidre eller måske rådyrenes leg i skovbrynet, da ikke mange vilde dyr er bange for hestene kan du komme tæt på dem. Naturen venter derude med et hav af oplevelser til både store og små på hesteryggen.

Du kan ! komme på tur med en af vores ride piger/damer, men skal aftales i god tid.

 Ring til +45 2986 2712 Christina

Leje: 1 hest min 2 timer.

Pr. time 260 kr.

Ved uge ophold gratis ridning. Se vores prisliste.

Vestjylland og Vesterhavet er Danmarks bedste feriested, og husk også vores nye nabo juni 2020  ”Natur Kraft” oplevelse ud over det sædvanlige. Leje heste her og tag en tur forbi. , så hvorfor ikke holde din ferie på ”Krywilygaard Holiday”

Hvad siger gæsterne:

Tre glade hestepiger 👍🏻

En glad golfspillende far 👍🏻

Og en opvaskemaskine mor 😅

Skønt sted at finde ro 😊

Altid hyggeligt. Vi har været der flere gange med vores børn. Og ikke forglemme hestene

Vi har simpelthen haft den mest fantastiske og afslappende ferie. Det er i hvert tilfælle ikke sidste gang. Kan varmt anbefale gården. Dejlige rolige omgivelser, og alligevel tæt på strand og indkøbsmuligheder. Skønne ture på de rare heste.

5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk sted og skønne mennesker. Vi boede i den blå lejlighed i en uge. 2 voksne og 3 børn på 11, 12 og 14. Vi havde en rigtig dejlig ferie allesammen og nød alle de muligheder der er på Krywilygård fx. Bordtennis, bordfodbold, Bob, Kongespil, kortspil m.m Ture ved søen og ridetur på dejlige rolige heste m.m.

Og 10 minutter fra Gården er der en fantastisk strand i Søndervig.

Det er ikke sidste gang vi holder ferie på Krywilygård og vi håber at møde alle de søde mennesker vi lærte at kende igen.

Tusind tak Per og Hanne for en vidunderlig ferie

Et rigtig dejligt og hyggeligt sted, at holde ferie. Der er masser af muligheder for, at fiske og ride! 🐎🎣

Fantastisk sted og skønne mennesker. Vi boede i den blå lejlighed i en uge. 2 voksne og 3 børn på 11, 12 og 14. Vi havde en rigtig dejlig ferie allesammen og nød alle de muligheder der er på Krywilygård fx. Bordtennis, bordfodbold, Bob, Kongespil, kortspil mm. Ture ved søen og ridetur på hestene m.m.

Og 10 minutter fra Gården er der en fantastisk strand i Søndervig.

Det er ikke sidste gang vi holder ferie på Krywilygård og vi håber at møde alle de søde mennesker vi lærte at kende igen.

Tusind tak Per og Hanne for en vidunderlig ferie.