Kanotur

 

Udlejning af kanoer

Når vi lejer kanoer ud i Hover Sogneforening og Lyngsmose foreningen, foregår det fuldt ud på frivillig basis fra medlemmerne i de 2 foreninger. Derfor kan vi køre med den synes vi rimelige favorable pris. Denne pris er 150 kroner PR. kano PR. dag. Dette indebærer også lidt mere fra lejeren, men det har forløbet rigtig godt og uden problemer i nogle år så vi ser ikke nogen grund til ikke at fortsætte med dette. Derfor kommer her lige nogle betingelser som vi gerne vil, bliver overholdt med hensyn til vores kano udlejning.

Kanoerne står på Hovervej 78B i Hover 6971 Spjald.

Hovervej 78B ligger ligger lige syd/vest for Hover by. Hvis man kører fra Hover mod Hee skal man CA 100 meter uden for byskiltet og man vil finde et skilt hvorpå der står 78B. Her kører man ned og efter CA 200 meter kommer man ned til nogle bygninger. Før man kommer til bygningerne kommer der en lille vej til højre som fører op af bakken til en rundbuehal. Ved denne rundbuehal, er der et halvtag lige nord for, og inde i denne halvtag står kanoerne  på en trailer, som er parat til at spænde på bilen.

Når i står ved halvtaget er der bag kanotraileren nogle hylder hvor i vil finde en kasse. I denne kasse er der også en lejekontrakt som vi gerne vil have at lige udfylder. Pengene for kanolejen skal i smide i samme kasse. (Heri er det kun kontanter der kan betales med)

I kan også vælge at betale på mobilePay på TLF nummer 40206734.

Når i betaler her vil i se at pengene går til en Valter Vind Kristensen.

Under kanoerne på kanotraileren finder i en kasse, hvor i finder padlerne som i skal bruge. I kassen er der ligeledes en vandtæt pose som kan bruges til telefoner, kameraer og deslige. Denne pose kan i under sejladsen spændes fast på en kano med stroppen som man bruger til at lukke posen med. På nogle søm på væggen ved siden af kanotraileren hænger rednings vestene. Her tager i selv dem med som i skal bruge.

Hvis i har behov for et par ekstra stole til en ekstra person i en kano ligger der sådan nogle på hylderne bag kanotraileren.

 

Mere information

Med hensyn til hvor man kan sætte kanoerne i vandet så har vi denne mulighed hvor Åen krydser Tovstrupvej. Dette er CA. 100 meter syd for Hover by. Kommer man fra Hee drejer man til Højre i Krydset i byen og så er man på Tovstrupvej. Når i er ved Åen på Tovstrupvej, er der mulighed for at sætte kanoerne i vandet, på venstre side af broen, hvor der også er en parkeringsplads.

Hvor man tager kanoerne op af vandet igen er helt op til jer. Hvis man har lyst til enten at stå op ved Bratbjerg Dambrug eller sejle rundt om denne skal man være opmærksom på at vi ikke har lov til at være på dambrugets areal. Dette er vigtig da der helst skal være nogenlunde ro for fiskene. Bratbjerg Dambrug er CA 3 til 4 timers sejlads fra Tovstrupvej. (Alt efter sejlehastighed) Ved Bratbjerg Dambrug er der en bjælke som ligger tværs over Åen. Denne bruges som grøde fang. Hvis vi sejler ind i denne og grøden går løs fra bjælken er vi på den. Dette må ikke ske, da vi så kan risikere at fiskene i Dambruget ikke får ilt nok. Så derfor lad være med at påsejle denne bjælke.

Når man er færdig med kanosejladsen skal alting ryddes op, så tingene står som de gjorde da i tog dem. Det vil sige alting på plads. Igen, vi er frivillige og i sejler til en god og fornuftig pris.

Hvis vi finder at der efter en sejlads ikke er ryddet op og tingene ikke er sat på plads ringer vi til jer og hvis i ikke udbedrer oprydningen sender vi jer en regning på 500 kroner. Vi er interesserede i at tingene er vedligeholdte og at når man kommer og skal starte en kanotur, at tingene er til at finde ud af for alle. Så derfor: Ryd op efter jer. Skulle der ske et eller andet, med en kano, paddel eller hvad det nu måtte være så giv os en ring. Ting bliver slidt og går i stykker og hvis ikke vores brugere fortæller os, hvis der er sket noget opdager vi det ikke. Igen: prisen er god og vi udlejer på frivillig basis.

Før man kan leje vores kanoer skal i lige skrive jeres telefon nummer og mobil nummer, adresse, samt mail adresse og sende den på mail til mig på

valter@kristensen.mail.dk

Har i behov for at ringe træffes jeg på 40206734.

  1. SMS beskeder besvares ikke, kun almindelige telefonopkald besvares.

MVH Hover Sogneforening – Lyngsmose foreningen / Valter Kristensen

Vi håber at i får en rigtig god tur.

PSS: Husk solcreme og en kraftig beskyttelse mod insekter.

Vi håber at i får en rigtig god tur.