Fest og familie

Hent priser & mere info her

Skal du have en weekend med venner familie eller begge dele så er Krywilygård’s Valhalla (Festsal for folk – fæ og guder) stedet for dig.

Her finder du en dejlig festsal "Valhalla" med afslappet atmosfære, hvor du kan koble af for dagligdagens stress og jagt, og få alletiders fødselsdag – stor familie – firmatema weekend – autocamper træf – lejrskole (Har vi nogle specielle priser på) og hvem der eller har brug for til et dejlig til et par afslappende dage / weekend.

I kan også holde konfirmationer, med temaer, som den unge menneske ønsker, således at gæsterne kan få sig rørt imellem den gode mad.

Eller hvad med at blive viet i vores dejlige have med søen som baggrund, og alle jeres indbudte rund omkring jer, ja i kan endda siddende på et par rolige heste, eller hvad i nu kan finde på til en anderledes bryllypsfest.

Da vi har plads til mange (op til 44 sovepladser, 100 personer i Valhalla) er vi blevet brugt til mange forskellige ting bla. andet firmaer der vil ryste de ansatte sammen.
Temaer kunne være:

Gårdsbesøg – malke en ko, se hvem der malker mest mælk, på kortes tid – hvem kan bakke en stor traktor bedst på plads – hvem får den første kalv til at sutte på sin finger – hvem kan rulle en bigballe længst. Lave bedste bue og pile – bedste fiskestang – fange den første fisk her i vores egen “Krywisø” trække hestevogn hurtigst rund festsal – kroket golf – save hurtigst igennem en træstamme eller 2 – spytte længst osv.

Glem ikke at i her på Krywilygård kan opleve stegt/røget gris (verdens bedste)  og måske allerbedst laaaaaaangtids stegt okse.