Valhalla

Valhalla er gudernes festsal. Salen er bygget i det hedenske år 2000, og er et sted, hvor guder, folk og fæ kan være sammen om alletiders weekend, fester eller udflugt for fætter/kusiner,  storfamilie, firmaet mm.

Valhalla er 240 m2 bygning, hvor der er rigeligt med plads til 20-30-40-50 ja 75 personer, kan folde sig helt ud. Her er der afholdt alt lige fra barnedåb, konfirmationer, julefester, fødselsdage, bryllupper samt mange andre former for sammenkomster – Ja, selv Sommersummarum har været her.

I Valhalla skålede vikingerne for Frej, Njord og Odin, til hedensk drukfest. Når nutidens danskere fejrer jul, tænker mange på højtiden som en gammel kristen tradition og en velkendt undskyldning for at spise store mængder fed mad. Men julen, og dermed undskyldningen for at holde ædegilde, har faktisk rødder helt tilbage til vikingernes hedenske midvinterfester.

Faciliteter:

I Valhalla er der stort tv, musikanlæg, forskellige spil og to store kølere til mjød, som I er velkomne til selv at medbringe. Der er adgang til frysere, toilet, anretterrum, bar og hyggeafdeling. Madlavning foregår i køkkenet med stort komfur, to opvaskere, køleskab og hurtige kaffebryggere. Alle vores borde er runde 180 cm. med plads til 12 personer. Dertil kan der lejes duge og hynder til stolene.